Без коментар без одговор на ниту едно прашање, Лила Филиповска брзо го напушти обвинителството.

Лила Филиповска без коментар по сведочењето за "Рекет" кај Рускоска

Лила Филиповска без коментар по сведочењето за "Рекет" кај Рускоска

Posted by TV21 on Monday, September 2, 2019