Денеска пред судот повторно сведочеше заштитен сведок на СЈО кој кажа дека слушнал истрели па ги видел телата на убиените момчиња кај Смилковско езеро. Еве ја анализата на адвокатот Насер Рауфи по денешното рочиште.

извор: Makfaks