По вчерашната најава дека разговорите снимени од УСБ то на Кичеец денеска јавноста ќе ги чуе обвинителката Вилма Рускоска се пишмани и побара затворање на судењето. Иако Бојан и Катица жестоко реагираа Рускоска сепак остана на ставот дека ќе се слушнат имиња на луѓе со што ќе им се наруши интегритетот.