Ана Камчева, сопругата на бизнисменот Орце Камчев и клучен сведок во случајот Рекет денеска во судница го следеше изрекувањето на пресудите на екс специјалната обвинителка Катица Јанева и на Бојан Јовановски.
Таа дојде во судот во друштво на адвокатот Антонио Апостолски, кој воедно е и близок пријател на семејството Камчеви.
Инаку, и Камчева беше сведочеше на едно од рочиштата на случајот Рекет.
Р.Д.