“Се случи кражба од човекот со очилата,украдени се пари од продавницата каде што “сакал” да пазарува! Споделете да Ни помогнете да го пронајдеме..Ви благодариме.”

Оваа порака и снимката е објавена на социјалните мрежи а се работи за кражба во дуќан во Струмица.

Posted by Anne Masstevva on Wednesday, September 4, 2019

Posted by Anne Masstevva on Wednesday, September 4, 2019

Posted by Anne Masstevva on Wednesday, September 4, 2019