Во скопската населба Геге две кучиња се отруени најверојатно уште од сабоатта. За нив во мометот се ангажирани ветеринари и хуманисти кои на лице место се обидуваат да им помогнат да прежиеват. Во околината е расфлан отров кој кучињата или го вдишиле или јаделе. Отровот е опасен и за луѓето, а најмногу децата.

Ова е ваше дело гадови! Душа испуштаат! Ќе ве стигне и вас! Се ќе направиме зс нив нека се борат само сега ако има време 🙏😭

Шепасти Ентузијасти – Pawsome Enthusiasts 发布于 2019年10月7日周一