Someone “stole” my applause last night 🤩Некој ми го “украде” аплаузот синојка 🤩

Posted by Blagoj Nacoski on Saturday, May 4, 2019

Кучето на нашиот оперски пеач Благој Нацоски се појави на сред претстава се прошета во негова продружба , а потоа  ги собра симпатиите и аплаузите на публиката.