Во текот на вчерашната ноќ, на улицата Лазар Личеноски се украдени 4 капаци од шахтите на коловозот. Апелираме до возачите да внимаваат при возењето низ оваа улица додека не се постават нови.

Несовесните граѓани што го сториле ова, покрај тоа што прават материјална штета, со ваквите постапки ја загрозуваат состојбата на возачите и пешаците и ги изложуваат на голема опасност.