На социјалните мрежи се појави видео на кое се гледа како човек се движи на вториот спрат од црквата додека истата гори.

“Кој е овој човек од страничната страна на “Нотр Дам Катедралата”, кој за време на пожарот поминува на вториот спрат?”, пишуваат дел од Твитерџиите.