Денес на Фејсбук беа постирани фотографии од прослава на празникот Курбан Бајрам во Охрид, на кои се гледа како се колат јагниња, а воедно никој од присутните не носи маски, ниту ги почитува мерките за заштита од КОВИД-19.

Извор: Facebook

Р.Д.