Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на својот Фејсбук профил известува дека досегашниот директор на ЈП Улица и патишта – Скопје, Сенад Смаиловиќ денеска е разрешен од досегашната функција.

Разрешувањето, наводно, следува откако при преглед бил фатен со поголема количина на кокаин од страна на полициски службеници.

Р.Д.