Совесен жител на општина Центар односно во населбата Дебар маало поради опасна и длабока дупка во афалтот ставил саксија со цвеќе за да ги предупреди и заштити минувачите и возачите на автомобили , велосипеди и мотори да не пропаднат. Дупката е длабока и опасна, а улицата е во надлежност на Општина Центар.

“Благој Давков” – Дебар маало – Скопје

Улицата се вика “Благој Давков”, а цвеќето – донација од совесен граѓанин е поставено на раскрсницата кај малиот Рамстор.