Познатиот пејач Џеј Рамадановски умрел во 56. година така што срцето му застанало.

На Џеј срцето му го анимирале околу 15 минути.

Инаку Џеј пред три години ги оперирал срцевите залесци во Виена и тогаш докторите му рекле дека мора да води сметка на исхраната и здрав живот.

Џеј во неодамнешно интервју изјавил дека е во строг карантин поради здравствените проблеми кои ги има и дека коронавирусот би била погубна за него.