World's Scariest Wave – Nazare'

Definitely one of the scariest moments in surf history!

Posted by EXTREME on Tuesday, October 2, 2018

Видеото е поставено неодамна од група сурфери кои снимале борба со огромни бранови. Под видеото има илјадници коментари од цел свет но еден на сите им е заеднички : мајката природа секогаш победува, вие момци денес те имале среќа.
Ви го споделуваме видеото уживајте во убавините и неизвесноста.