Стебло липа падна врз автомобил на паркинот на улицата „Македонски просветители“, во близина на Основниот суд.

Според очевидци дрвото било старо и оштетено. Стеблото паднало врз автомобилот, при што е предизвикано значително оштетување.

извор: ОхридПрес