Војин Ражнатовиќ, еден од синовите на  Жељко Ражнатовиќ-Аркана и полубрат на Вељко, кој живее во Америка, се огласи на својот Инстаграм профил со коментар на веста дека Цеца и дел од семејството се позитивни на коронавирус.

„Балкански Вухан, напиша тој и сподели фотографија одкуќата на Цеца, на Дедиње во Белград, каде тие ја поминуваат изолацијата.

Војин, кој  живее и работи во Америка, активен е на Инстаграм, каде понекогаш ги коментира случувањата во Србија, како и Цеца, вељко и Анастасија.

Извор: kurir.rs