Струмичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија, пишува „Слободен печат“.

„Или госпоѓата е родена под среќна ѕвезда или некој тука „замешал прсти“. Граѓаните по социјалните мрежи велат дека е она второто.

Некои од 10 (не така скромни) награди кои таа ги добила досега, меѓу кои и 2 автомобили.

извор Slobodenpecat.mk