Жителите на Центар и минувачи утринава беа шокирани од гледката во Жена Парк- маж врши голема нужда во грмушките. По нуждата си се среди и замина .

Нему не му сметаа ниту минувачите ниту оние кои коментира ниту оние кои го фотографираа.

Граѓаните ужаснати ја коментираа несекојдневната слика во строгиот центар на Скопје, каде на само неколку метри од него, во ГТЦ има јавни тоалети, кои може да ги користи секој. 

Р.Д. – фото ФБ