Тоалет школка два дена е покрај најновите контејнери во град Скопје. На улицата Јуриј Гагарин граѓаните сведочат дека секојдневно се реновираат станови и кабаст отпад се остава на непрописно место.

Првиот ден школката беше со капак, денес некој си го зел капакот па стои отворена.

Бидејќи никој не може да излезе на крај со несовесните граѓани , соседите почнаа и да шегуваат. Во коментарте околу школката кој треба да ја отстрани , има и такви дека кои прокоментирале дека има се ама нема казанче.