Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, роди машко бебе. Детето се вика Аниш Круз Родригез Деан.

Овие радосни вести на социјалните мрежи ги сподели Нина Деан која напиша:

„Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. За потсетување, Јоана се омажи за момче од Еквадор – земјата каде заедно се преселија пред неколку години.