Балканската звезда на вечерта на деновите на штипска пастрмајлијада беше Цеца која за настапот се подготвувала во елитниот Урбаниста – Бутик хотел. Цеца на својот инстаграм профил и објави дел од собата каде по подот имаше листови од рози а во собата други изненадувања.

Urbanista – Boutique Hotel 发布于 2019年9月21日周六

-Цеца беше многу љубезна, пријатно се изненади од романтичниот дочек. Воопшто не се однесува како голема ѕвезда, се заблагодари за нашиот однос кон неа, се фотографиравме заедно. Немаше никакви посебни барања, освен што ни кажа дека и треба мир, за да се одмори пред настапот. По настапот за неа приготвивме вечера од менито, и драго ни е што ја угостивме – за ,,Фокус” раскажа сопственикот Кирил Нашков.

извор: Fokus.mk