12. јули 2019. / 10:20

Првата сезона заврши малку одмор и Dosie.mk продолжува … до тогаш пишувајте информирајте алармирајте

Пишувајте dosie.mk@gmail.com или на фан страната на Facebook како и групата dosie. Активни се твитер и инстаграм . Од септември нова приказна … истражувања стории анализи….до тогаш Dosie.mk Ви посакува пријатни летни денови.

Најнови видеа