Category: My Secret Dosie
КОГА ЖИВОТОТ ЌЕ СИ ПОИГРА СО СУДБИНАТА

Млада жена живее да не преживее, чувањето кучиња ја спасува од најлошото!

пред 2 години
My Secret Dosie

Првата сезона заврши малку одмор и Dosie.mk продолжува … до тогаш пишувајте информирајте алармирајте

пред 2 години
My Secret Dosie

Семејно насилство – Помагаме на жртвите со правна помош, но итно е потребен шелтер центар

пред 2 години
My Secret Dosie

Семејно насилство : Жената се уште се СРАМИ – “Женски форум” Тетово

пред 2 години
My Secret Dosie Моја приказна

Хуманоста на д-р Караѓозов од Аџибадем Систина – ТИ СИ НАШ ХЕРОЈ

пред 2 години
My Secret Dosie

Која е жената која “Систина” ја спасуваше од мувите и третманот во кумановската болница

пред 2 години
My Secret Dosie

Acibadem Sistina експресно и бесплатнo ја згрижи жената со мозочен удар и декубит која ја лазеа муви

пред 2 години
My Secret Dosie

Директорката на кумановската болница експресно ја демантира видео сторијата – Жена живее во агонија, со отворена рана и мозочен удар ја лазат муви – хорор во Кумановската болница

пред 2 години
My Secret Dosie

Жена живее во агонија, со отворена рана и мозочен удар ја лазат муви – хорор во Кумановската болница

пред 2 години
My Secret Dosie

За државата треба да си слеп глув или неподвижен да ти даде малку помош, јас сум мал и немам право !

пред 2 години
My Secret Dosie

ВИДЕО: ДОСИЕ открива: Вработена во суд зема поткуп за да договори пресуда

пред 2 години
My Secret Dosie

Шансите да ја излечам церебралната парализа се големи но ми треба помош

пред 2 години
My Secret Dosie

Се плашам од најлошото девојчињата ќе ми останат во дом

пред 2 години
My Secret Dosie

Сопругата која дојде од Филипини во Куманово ми ги направи сте препреки полесни иако сум во количка

пред 2 години
My Secret Dosie

Многу ми е тешко, немам другарки, немам кај да одам, немам никој

пред 2 години
My Secret Dosie

Децата гледаа кога ме тепаше татко им, нема да дозволам моето чедо да страда

пред 2 години
My Secret Dosie

Дајте ми работа ќерка ми оглувува треба да се лекува, а најмногу од се сака да пее

пред 2 години
My Secret Dosie

Бебето Амин не јаде повеќе брашно и зејтин хуманите луѓе го нахранија на ред се институциите!

пред 2 години
My Secret Dosie

Докторите во Прилеп и рекле не и е ништо- во “Жан Митрев клиник” и извадиле 6 килограми тежок тумор

пред 2 години
My Secret Dosie

Државата ме отпиша, но третманите со матични клетки во Русија ќе ме станат, моите деца чекаат!

пред 2 години
My Secret Dosie

Седум години гласот не сме му го слушнале

пред 2 години
My Secret Dosie

Видео: Маж во инвалидска количка секојденво оди по леб буткајќи се во рикверц

пред 2 години
My Secret Dosie

Зетот ме тепа, ќерка ми молчи, полицијата немоќна

пред 2 години
My Secret Dosie

Деца со аутизам играат пеат свират на виолина !

пред 2 години
My Secret Dosie

Кристина Арнаудова Петровски: Најхумани се оние кои немаат најмногу

пред 2 години
My Secret Dosie

“Крик”- Ние комуницираме и со деца кои немаат говор

пред 2 години
My Secret Dosie

Живот во инвалидска количка – Бранкица Димитровска: Како мисли државата со 7000 денари да преживееме

пред 2 години
My Secret Dosie

Каков е животот на самохрана мајка , за дискриминацијата, за децата со Дороти Пачкова од “Една може”

пред 2 години
My Secret Dosie

Мерсиха Шукри за хуманоста: Ме прегазија на пешачки, сама отидов во болница

пред 2 години
My Secret Dosie

Љубовта ни е посилна од верата и предрасудите !

пред 2 години
My Secret Dosie

Видео: “Прв пат сама се исправив во креветот”, мајката која остана инвалид носејќи ги децата во градинка

пред 2 години
My Secret Dosie

Моето дете со аутизам плачеше и велеше НЕ за училиште, инклузијата кај нас е илузија !

пред 2 години
My Secret Dosie

Детето има ретка болест ХАЕ , знае и ми рече: “Мамо, знам дека ти си храбра и ќе ми помогнеш”

пред 2 години
My Secret Dosie

Јадеме леб и маст, да умрам не ми е жал, ама децата ќе останат сираци!

пред 2 години
My Secret Dosie

Малечка сум! Aма човек сум! Ништо не сакам само бојлер да не се капам вo корито!

пред 2 години
My Secret Dosie

Слепа сум! Дипломирав! Ама на државата не и се исплатеше да ми обезбеди учебници со Браево писмо!

пред 2 години
My Secret Dosie

Ана Глигорова самохрана мајка – “Извршителите ни извршија геноцид”

пред 2 години
My Secret Dosie

Државата не дава лек за син ми со епилепсија !

пред 2 години
My Secret Dosie

Ања Босилкова -Антовска: Имам Вилсонова болест, ама не се чувствувам како пациент

пред 2 години
My Secret Dosie

Васка : Социјалното и државата не фрли на улица 11 деца ранам со леб и маргарин

пред 2 години
My secret dosie

ИСКРА – Борец – искра надеж за сите нас, опомена за општеството

пред 2 години
My Secret Dosie

My secret dosie

пред 2 години