Денеска посетителите на Водно односно на Крстот оние кои со жичара се качија на планината беа сведоци на неверојатна глетка. Додека Водно беше чисто и сончево Скопје едноставно го немаше. Само голем облак како тесто надвиснат над градот , полно чад , магла влага и темнина. Видеото е снимено во 14 часот …како се влегува од Планината во Градот … ПОГЛЕДНЕТЕ ГО …!

ВИДЕОТО Е СОПСТВЕНОСТ НА ОГНЕН ЈОВАНОВСКИ