Новата химна на Вардар инспирирана од песната на Маријана и Росана вечната Признавам е новата химна на ракоментниот клуб. РК Вардар втор пат Шампион на Лига на Европа. Доаѓаат кој Скопје со српските коментатори од Арена тв, а тука пренос од движењето кон градот и Плоштадот ќе вршат неколку телевизии и портали. Да ја слушнеме химната и да одиме да ги поздравиме ШАМПИОНИТЕ !