Лиле Димитриевска од Велес сподели видео на кое покажа како ги храни своите два сина кои се со гендикеп. Над 25 години живее за нив и се грижи да им обезбеди пристоен живот. Лани и беше ветен персонален асистент. Но не го доби. Лиле продолжува да се бори.

ИМА ЛИ ПИЛОТ ВО АВИОНОТ?????

Posted by Aco Dumovski on Saturday, 23 November 2019

Лани на оваа жена и беше ветено дека ќе добие персонален асистент да и помага да се грижи за синовите. Во продолжение прилогот на ТВ24 кои ја отворија приказната.