Posted by Dosie.mk on Wednesday, 4 December 2019

Пет против пожарни возила брза помош ЕВН полиција интервенираа на повиците за помош од соседите на барака која пред половина час се запали. Пожарните гаснеа соседите се евакуираа но на жителот на старата барака не можеше да му се помогни. Старецот кој сам живееше во бараката целосно бил пеплосан. Докторките од Брза помош само констатираа смрт. Крим техника и дополнителни истразни тимови ќе проверуваат од што се запали бараката.

Фото Dosie.mk