Ване Цветанов, претседател на Советот за унапредување и надзор на ревизијата, самостојно и независно регулаторно тело во земјава, како и претседател на граѓанското здружение Зелена Лупа, кое се занимава со надзор на судските процеси, повторно се жени , овој пат со својата партнерка Дунавка Трифуновска, манекенка од земјава.

Цветанов, кому денеска му е и роденден, свршувачката ја објави на својот фејсбук профил, каде добива борјни честитки од своите познаници и пријатели. 

Од фејсбук профилот на Цветанов може да се види дека тој и неговата избраничка Дунавка Трифуновска, за новогодишните празници уживале на охридскоро крајбрежје.