Пред малку по објавувањето на огласот на мајката на малиот Михаил дека е исчезнат , ситигна информација дека детето е пронајдено. Според последните информации детето е најдено на Железничка станица и во моментов е прибрано во пункт на ЈСП.

Останува нејасно како детето се изгубило и стигнало до Жележничка станица.