Фудбалскиот натпревар Македонија Гибралтар со победа од 4 наспрема нула го коментираше најдобриот спортски коментатор и новинар Бранко Илиевски. Видеото е кратка сторија за оваа успешна приказна на македонската репрезентација .

Уживанција , благодарност до Перчук 🙂

Posted by Branko Ilievski on Monday, November 19, 2018