Дечки, дали може да одвоите 2 минути од вашето време и да се обидеме да му помогнеме на Алекасандар Велевски за да собереме пари и да му се обезбеди нова количка. Нашата цел се 180.000 денари и тоа да донираме на неговата сметка ✔️

Александар Велевски

530500011332467

Охридска банка А.Д Скопје

Сподели , донирај и помогни✔️✔️✔️Можеме сите ние да бидеме хумани🙏

Алекасандар е момчето кое го познаваме во Скопје кој со инвалидска количка се движи заедно со својот придружник Бен – куче помошник. Алесандар е и првиот кој со Бен влезе во македонското Собрание и присуствуваше на седница во една од собраниските сали.