Апелирам до сите граѓани за помош!!Се работи за Славчо Јованов од Велес.Дојде на врата,плачеше,моли за јадење…Му било срам да каже,со денови не бил јаден…Комшија ми е,во иста зграда живееме..Ве молам кој колку може да донира храна и средства за хигиена Споделувајте!!!!!Да бидеме луѓе!!!!!

Posted by Габриела Рогужарова on Friday, 10 April 2020

Апелирам до сите граѓани за помош!!
Се работи за Славчо Јованов од Велес.
Дојде на врата,плачеше,моли за јадење…
Му било срам да каже,со денови не бил јаден…Комшија ми е,во иста зграда живееме..
Ве молам кој колку може да донира храна и средства за хигиена
Споделувајте!!!!!
Да бидеме луѓе!!!!!