Ве замолувам да го пронајдеме заедно мојот Михаил, последен пат е излезен од дома сабајле и не е отиден во училиште, случајот е пријавен и во полиција.

Облечен е во сива маичка на кимоно и сини шорцеви и патики најк со бело знакче.

Оваа објава и фотографија на дете се шири на социјалните мрежи. Првините информации се дека детето е трето одделение во училиштето Рајко Жинзифов. Се чекаат нови информации. Доколку некој го види веднаш да пријави во полицијата во Драчево или било која населба.