Македонскиот архитект и професор во пензија, Георги Константиновски, се води како исчезнат.

Неговото семејство пријавило во полиција дека Константиновски исчезнал ноќта меѓу петокот и саботата од домот во Бардовци, каде живеел 35 години.

Инаку, тој е автор на студентскиот дом Гоце Делчев, Домот на печат во Приштина за кој доби југословенска награда, на објектот во Пелинце и Сеизмолошкиот завод.