Новогодишно изненадување на детската клиника – Дедо Мраз го донесоа пожарникарите.

❤️

Радоста во детските очи е најскапоценото нешто во светот. Традиционално, секоја година ги изненадуваме најмалите пациенти, а оваа година тоа беше навистина посебно. Им посакувам што побрзо заздравување и многу среќни мигови.

Венко Филипче