Меѓу малкуте реални и големиот број бизарни понуди, нестандарден спас од корона вирусот препорачува и делчевецот Страшо Димитровски…

Во продолжение погледнете ја приказната за дедо Страшо кој иако гледа спас под дрвото на оревот сепак планира и да се вкацинира.

видеото е сопственост на TV Star