На младиот Дејан Наумовски му треба наша помош. Тој денес слави роденден во болница и има само една желба-здравје.
Боледува од редок тумор за кој врвни доктори прв пат дознаваат.
Семејството не е во можност да ја плати оваа сума, па испраќа молба до хуманите граѓани. Потребни му се уште околу 15.000 евра.

„Ние веруваме во Дејан и сме со него. Затоа денес ќе донираме. Нашиот подарок за Дејан денес нека е една донација на отворените броеви“.
Вип: 143-486
Телеком: 143-102
Многупати досега сме ја покажале нашата хуманост на дело, па затоа ајде уште еднаш да собереме сили и сите заедно да му овозможиме на Дејан поубав живот и заедно да се избориме за неговито живот. Донирајте!