ЕЕЕЕЕЕ од кога не сум напишала Локумна. И нема да напишам! Годинава ќе ја почнам со видео локумна, од Бора Чорба па послушајте патриоти од сите партии !

Kad pametniji popusti…

Posted by Slavisa Vitorovic on Friday, January 4, 2019