Компанијата Меркур објави видео од безбедноста камера на која се снимени маж и жена кои со себе носат и бебе – во моментот кога од еден од рафтовите за алат крадат производ. Внимателно гледат лево десно и кога ќе се уверат дека нема никој мажот го зема алатот жената отвора чанта и крадат. Но изумиле дека безбедносните камери обично се на плафонот.

КРАЖБА НА 18.12.2019

В Н И М А Н И Е !!!ЕВЕ КАКО СЕ КУПУВА ПО НАЈЕФТИНИ ЦЕНИ!

Posted by Merkur Makedonija DOO Skopje on Friday, 27 December 2019