Утрово во Прилеп во семејна куќа пронајдени се две мртви тела. Се работи за две жени од кои едната неофицијално е сопруга на убиецот.

Неофицијално повредено е дека уште едно машко лице кое сѐ уште се бори за живот.

Наскоро повеќе детали.