На денешното судење беше изречена пресуда за случајот Таргет-Тврдина. на Мијалков му беше изречена 12 години казна затвор а на Јанкуловска 4 години. Пресудата не е правосилна, сите имаат право на жалба. Повеќе детали подоцна.