БИДЕЈЌИ МОЈАТА СЕСТРА СЕУШТЕ НЕ Е НАЈДЕНА, ВЕ ЗАМОЛУВАМ СИТЕ ДА НИ ПОМОГНАТ ДЕНЕС И НЕКА МЕ КОНТАКТИРААТ. БАРАЈТЕ ЈА ВО СИТЕ ПРАВЦИ НА ВЕЛЕС И НАДВОР ОД ВЕЛЕС, ВО ОКОЛИНАТА, напиша утринава Елена Скорниева.

Апелот за помош беше пуштен сношти

Мојата сестра Александра Скорниева го напушти домот во 8.15 часот и сеуште се нема вратено. Носи црна кожна јакна, темни фармерки и црни патики. Доколку некој ја има видено ве молам нека ме исконтактира на број 072/579-619