Incizimi plot qe na u fshi ku Gordana Jankullovska bisedë me Sasha MijallkovinSasho Mijallkovi i tregon Gordana Jankullovskës se si Bdi për të poentuar politikisht para zgjedhjeve kërkon nga Vmro të bëhet diçka për Sopotin.Gordana i thotë Sashos se nuk e kan hallin e shqiptarëve ata sepse burgjet janë të stermbushur me shqiptar hallin e kan te poentimi politik.Gjatë bisedës Sasho i thot Ministreshës së atëhershme se Bdi ka kërkuar nga Vmro që të lirohet nga burgu biznesmeni i njohur Kumanivar Bajrush Sejdiu ku thotë se ky i fundit i ka ofruar miliona Vmro-së për tu liruar nga burgu por këta skan ranuar dhe tani shumën e të hollave biznesmeni Kumanovar ia ka ofruar Bdi e kta japin shtypje të lirohet nga burgu që ti marrin të hollat.

Posted by El Chekaa on Tuesday, June 11, 2019