Д.Г (57) од Кочани паднала од тераса на стан на ул.Боро Арсов во Штип. Случајот бил пријавен на 1 -ви јануари 2020 околу 1 часот и 50 минути. Лицето Д.Г живеела во вонбрачна врска со Т.Н од Штип.

По настанот Д.Г. била префрлена во Клинички центар Штип каде починала. Увид на местото на настанот ќе биде извршен од екипа од СВР Штип.

соопштение МВР фото илустрација