Сообраќајња несреќа се случила вчера на патот Радуша- Скопје во која учествувал заменик директорот на затворот Шутка, Садуш Арифи, пишува весникот Лајм.

Но, за среќа нема повредени и двајцата учесници во несреќата се во добра здравствена состојба.