Потресни видеа од Драч. Луѓето се борат да дојдат до жртви кои даваат знаци на живот и викаат под унатините. Најкритично е на место каде се урна цела зграда и хотел. Местото се уште го погодуваат земјотреси. Луѓето се надвор, нема струја, а помош пристигнува од цел регион.