Тензиите во Собрание денеска продолжуваат и со женска пратеничка кавга. Навреди и погрдни зборови разменија две пратенички Жаклина Пешевска и Нола Исмаиловска Ставрова поради гласањето на законот за одбрана, односно предлогот со кој се предвидува промена на името на армијата.

извор видео: тв21.мк