Тројца пожарникари во Скопје во населбата Маџари се повредени и однесени во болница откако се превртел камионот со кој оделе на инетревенција во Арачиново. Се утврдуваат причините за несреќата. Видеото е превземено од порталот на телевизија Канал5.

извор: Канал5