По социјалните мрежи се шири снимка од маж кој со секира влегува во Ургентниот центар на тетовската болница. Нејасно е дали требало да санира нешто внатре или е дојден на посета. Сепак јаноста е збунето како му е дозволено со секира да влегува откако во болниците меѓу кои и тетовската изминатиов период имаше неколу тешки инциденти и натепани доктори.