Исчистена е депонијата кај Железничка станица која со години преставуваше место за фрлање градежен отпад од несовесните граѓани и ја загадуваше животната средина.

Апелираме до граѓаните да не создават нови депониии и да се грижат за околината во која живеат. Скопје е град за сите и само заедно можеме да го направиме подобро место за живеење.

ИСЧИСТЕНА ДЕПОНИЈАТА КАЈ ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Исчистена е депонијата кај Железничка станица која со години преставуваше место за фрлање градежен отпад од несовесните граѓани и ја загадуваше животната средина.Апелираме до граѓаните да не создават нови депониии и да се грижат за околината во која живеат. Скопје е град за сите и само заедно можеме да го направиме подобро место за живеење.

Posted by Град Скопје on Sunday, 23 February 2020